+45 31110006
0736-66 78 86

Jobba i Spanien

Jobb i Spanien - Sabbatsår i utlandet

Ett spännande försäljningsjobb väntar dig som är sugen på nya utmaning och som har massor av positiv energi. Du har även viljan att arbeta aktivt och seriöst med försäljning i soliga Spanien. Vi erbjuder en bra arbetsplats med trygga förhållanden, spanskt arbetskontrakt och bra arbetstider. Vi finns i centrala Benalmádena vid kusten Costa del Sol utanför Malaga. På ENCG arbetar vi med telefonförsäljning och mötesbokning. Vi behöver dig vid våra telefoner så att du kan sälja kända varumärken och boka möten för våra stora kunder. Vi erbjuder en bra fast lön plus en attraktiv provision för varje försäljning du gör. Med rätt ansträngning har du möjlighet att tjäna en mycket bra lön hos oss.

Karriär inom försäljning

Du är ambitiös, hårt arbetande och motiverade att skapa en god försäljning. Om du inte är världens bästa säljare just nu, hjälper vi dig att bli det genom jobbträning och utbildning hos oss. Det viktigaste är att du lust och vilja att komma igång med ett nytt säljjobb. Du kommer att arbeta på vårt moderna kontor mitt i stan tillsammans med massor av härliga kollegor från både Sverige och Danmark. Vi erbjuder dig en heltidsanställning produkt-och säljteknikutbildning för att få de allra bästa förutsättningarna att komma igång konkurrenskraftig månadslön på SEK 14.400 – 16.000 + hög provision och bonus. Inget lönetak - tjäna hur mycket du vill! Stora utvecklingsmöjligheter inom företaget. Starta, eller utveckla, din säljkarriär med oss på European Group och ta chansen att komma in i ett snabbt växande bolag. Vi hjälper till med allt viktigt pappersarbete som myndigheterna behöver så som N.I.E nummer, Social Seguridad för att du ska komma igång som arbetare i Spanien, spansk bankkonto och skapa kontakt med fastighetsmäklare till assistans med boende.

Ledord hos oss på European Consulting Group

  • Expandering
  • Tydliga målsättningar
  • Kvalitet
  • Tempo

Ansök idag

Vi söker alltid efter nya talanger och tar gärna emot spontanansökningar då anställningar sker löpande hela tiden. Tidigare erfarenhet av försäljning är inget krav, då vi ger dig en bred utbildning på plats & givetvis värdesätter vi de inre egenskaper sökande har. Skriv eller ring oss idag - då kan vi ha jobb för dig imorgon.