3139 9965 ml@encg.dk
Kontakta oss tlf. + 45 3111 0006 för en offert

Europeiska Nordic Consulting Group S. L. är ett oberoende konsultföretag som fokuserar på konsulttjänster, optimering, coachning och utbildning inom områden som arbetarskydd,, försäljning, marknadsföring samt en utvecklad Europeisk samarbets verksamhet.

European Consulting Group S. L. – Your Best Partner

Akademi – Utbildning, träning och kurser

Förutom utbildning av anställda inom säkerhet och utrustning på arbetsplatsen, erbjuder vi även utbildning och kurser inom områden som: försäljning och marknadsföring, datautbildning, språk och kulturell kunskap.

Ledordet är: ”känn din marknad” vilket innebär ett nära samarbete för företagets värderingar och mål, muntlig och skriftlig kommunikation, positiv dialog, värdegrunder, och arbetsträning i de Skandinaviska språken för företagets positiva utveckling i framtiden.

Vi fokuserar på motiverade talanger och människor som har modet att flytta till ett nytt land samt ny kultur.

Ni skall även vara villiga att lära Er att vara en del av en Europeisk företagskultur.

Skriv till oss för mer info om våra kurser.

Consulting Utbildning, träning och kurser

Att hyra en Coach / Sales Manager

Vi erbjuder möjligheten till praktisk hjälp för Er verksamhet, i form av professionell rådgivning och konsultarbete utan kontraktsperiod. Det kan vara en ”kick-start” på verksamheten, en kreativ partner således en professionell hjälp för Ert företag utan en lång rekryteringsprocess.

Kontakta oss för mer information.

Säkerhet på arbetsplatsen

Vi kan ge Er råd om säkerhet på arbetsplatsen och användning av utrustning, kläder samt övrigt arbetsmaterial. Vidare kan vi ge Er råd om vilka säkerhets / arbetsutrustning som skulle vara fördelaktiga för Er samt informera Er om de lagstadgade förordningar som gäller, samt den praxis som Ert företag behöver uppfylla i Er verksamhet. Dessutom tillhanda håller vi kurser och utbildningar inom samma område.

Vi erbjuder följande: Business optimering och arbetssäkerhet. Coaching, marknadsföring, kundfokus, merförsäljning, försäljningstillväxt, marknadsstrategier, marknadsanalys, ”Cross Border” handel (Intra-Europeisk handel) samt webb, text, SEO.

ENCG Consulting Group S. L. arbetar över gränserna inom EU, med fokus på effektiv samt hög optimering av Er verksamhet.

Tlf. (DK) +45 3111 0006
Tlf. (ES) + 34 633 965 448
E-post info@encg.eu